хотел Перун, Банско

хотел Перун, Банско

Предела 2

Предела 2


Борисов: Ще имаме 2 газови магистрали (ОБНОВЕНА) 21.10.2019
Борисов: Ще имаме 2 газови магистрали (ОБНОВЕНА)
Премиерът Бойко Борисов тръгна на нова обиколка с джипа си. С него отново пътува вицепремиерът Томислав Дончев. Преди минути премиерът пристигна разширението на газопресносната мрежа по трасето на "Балкански поток" в...

Захариева е при Лавров в Москва за първи път 21.10.2019
Захариева е при Лавров в Москва за първи път
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева е на посещение в Москва по покана на министъра на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров, съобщи пресслужбата на външно. По-късно през деня...

Закон за тоалетните приеха в Рим 21.10.2019
Закон за тоалетните приеха в Рим
Закон за тоалетните беше приет в италианската столица Рим. Той задължава всички туристи да плащат за посещение на тоалетни в ресторанти и кафенета. Задължението се отнася за туристи, които желаят да ползват тоалетна в...


Времето/БНБ фиксинг 21.10.19

20° София 21° Пловдив
20° Бургас 17° Стара Загора
21° Варна 20° Русе
CHF 1.59816 GBP 2.31651 USD 1.4962
МаксКонсулт.бг е член на
www.fiabci.com www.nsni.bg www.bcci.bg/bulgarian/

Консултантът Николай Вълков и дружество Макс Консулт.БГ работят по договор за абонаментно обслужване повече от десет години и системно поддържат съобразно изискванията на възложителя дейността на своя клиент Бултрейд - ЛТД ООД, специализирано във внос и търговия със спортни стоки, с водещо място на българския пазар в областта на стоките за зимни спортове, което има изградена верига от собствени магазини в София (SLS – най-големият спортен магазин в гр. София, бул.”Черни връх” 59 В, бул. “Черни връх” №66, ЦУМ ет. 2) и най-големите български курортни центрове: Варна, Боровец, Банско, Пампорово, Слънчев бряг, Пловдив както и сервиз и тест центрове.
Бултрейд - ЛТД ООД е официален спонсор на състезатели от българския национален отбор по ски алпийски дисциплини, биатлон и сноуборд и участник с награден фонд в календара на Българската федерация по ски и сноуборд.

Бултрейд - ЛТД ООД е създадено през 1990г. и от 1992г. е изключителен вносител и официален представител за България на ROSSIGNOL - световният лидер, държащ над 40% от световния ски пазар. В групата на ROSSIGNOL влизат и световно известните фирми: LANGE, DINASTAR, LOOK, KERMA – ски, сноуборд, тенис, ролери и всичко за практикуването на тези спортове;

“БУЛТРЕЙД-ЛТД” е изключителен вносител за България на:

 • ROSSIGNOL
 • QUIKSILVER спортни дрехи и обувки
 • ROXY - спортни дрехи и обувки
 • FILA - спортни дрехи и обувки;
 • DUNLOP- ракети, обувки, аксесоари за тенис, скуош, слънчеви очила
 • DIADORA - спортни дрехи и обувки;
 • PIRELLI – спортни обувки;
 • FREDDY - спортни дрехи и обувки;
 • UVEX – каски и очила за спорта и свободното време;
 • СЕВЕ – каски и очила за спорта и свободното време;
 • TOKO - вакси и инструменти за поддръжка на ски;
 • THULE - автомобилни багажници;
 • TBS – дрехи и обувки за свободното време
 • GAASTRA – дрехи и обувки /яхтинг облекла/
 • DARE 2 BE - дрехи и обувки за спорт и свободното време
 • REGATTA – спортни шапки;
 • OSCAR – обувки от естествен и изкуствен косъм – ръчна изработка и др.;

В своята дейност консултантската къща следва безусловно правилото на предоставяне на качествени и точни решения на поставените и възникналите задачи и казуси. Предоставянето на консултантски услуги определят навременното и адекватно постигане на следващите се резултати в хода на съпровождащата дейност.

Макс Консулт.БГ за нуждите на възложителя е осигурило мероприятията и е консултирало при реда на изрични пълномощия за закупуването на терена от собственици, в т.ч. и за нотариалното производство, както и за неговото урегулиране и изработване на частично изменение на регулационния и застроителен план за имота в ДАГ при Столична община. Умело е извършено необходимото с цел постигане на възможност за развеване на основната търговска дейност на клиента, като е осигурено посредничество между възложителя и собствениците за сключване на договорни правоотношения, проектиране, извършване на надзорни действия в проектирането и строителството за изграждане на търговски обект в гр. Банско, като е осигурило всички следващите се документи, както и сключването на съответните договори с експлоатационните дружества и са извършени мероприятията по въвеждане в експлоатация.

Макс Консулт.БГ
осигурява пълна реализация на инвестиционните и други проекти на своите клиенти при предоставянето на специализирани и професионални услуги и строителство в екип и чрез своя  партньор "АТ-Инженеринг 2000" ООД, фирма избрана за строител номер едно на 2007г. за България, а така също и луксозни, и дизайнерски решения и довършителни работи.
Извършва пълен контрол и цялостна супервизия на проекти, менажиране и въвеждане в експлоатация на обектите, както и последваща експлоатация и отдавене под наем.

Консултантът НИКОЛАЙ ВЪЛКОВ и дружество MAX CONSULT.BG тм работят от 1995 година с г-жа Маргарита Христова и г-н Георги Христов, основатели на Европейски център за обучение и квалификация /ЕЦОК/ - собственик на марката „УЧИЛИЩА ЕВРОПА” тм и всички свързани с тях дружества и лица, осигурявайки квалифицира помощ в работата на „УЧИЛИЩА ЕВРОПА”, така както по трудов договор, така и по договор за обслужване и съдействие, като системно поддържат на високо професионално ниво извършваната дейност и консултации.

Разнообразието и характера на поставените за разрешаване задачи и работа обхващат: разработване и внедряване на цялостна система за вътрешен трудов ред и правила за неговото прилагане, трудови правоотношения и обслужване, търговско право включващо организирането, оповестяването и провеждането на общи събрания на собствениците, множество регистрации и промени по фирмените дела на Европейски център за обучение и квалификация /ЕЦОК/, Център за езиково обучение и квалификация /ЦЕОК/, Център за езиково и бизнес обучение /ЦЕБО/, Евроинформ, Евростандарт, Евроскул холидейз, Болкан Пъблишинг Къмпани /БПС/, Инглиш бук сентър и др., административно-правни услуги, провеждане на търгове и подготовка на съответна документация, участие в обществени поръчки, особени залози, договори и нотариални сделки, подготовка на документация за кредити, съвети и консултации по промяна и реализаране на инвестиционни намерения, съдействие и сътрудничество при одобряване на проекти за индивидуални къщи, набавяне на необходими документи и удостоверения от съд, тдд, нои, представителство пред държавни и административни органи и служби.

Николай Вълков е член на УС и съучредител с инициативата на председателя на УС Георги Христов на ФОНДАЦИЯ „НАЦИОНАЛНИ КУЛТУРНИ И ОБРАЗОВАТЕЛНИ ТРАДИЦИИ” /ФНКОТ/ и нейните клонове в страната.

В нашите правоотношения, превърнали се в годините и в приятелски, Николай Вълков и неговата консултанската къща MAX CONSULT.BG тм с трайно формиран екип от експерти, следват безусловно правилото за осигуряване на качествени и точни решения на поставените и възникнали задачи и казуси.

Предоставянето на квалифицирани консултантски услуги определят навременното и адекватно постигане на следващите се резултати в хода на съпровождащата дейност и извършвана работа.

MAX CONSULT.BG тм е със сертифицирана система на управление на качеството по стандарт ISO 9001:2008 от „Муди Интернешънъл”, но има и своя собствен максимален стандарт на общо и индивидуално обслужване.Макс Консулт.БГ
посредничи, осигурява и предоставя строителна механизация, производство на бетони, арматурна заготовка чрез своя партньор Ем-Строй ЕООД . Техническите възможности на Дружеството са следните:
1.Багери-8 броя в т.ч.
* Коматсу PC340 - 34 тона-3 броя
* Волво ЕС280-28 тона - 1 брой
* Либхер R912-25 тона - 3 броя
* Либхер R902-20 тона - 1 брой
2. Челни товарни тип “Фадрома” - 3 броя в т.ч.
* Либхер 514 - 2 броя
* Либхер 538-1 брой
3. Самосвали(нови) 21 броя модел Ивеко Тракер
4. Самосвали(втора употреба) модел Мерцедес 2635 - 5 броя
5. Специализирана техника, включваща разнообразни модификации машини- кранове, багер-товарачи, бордови автомобили и др.
6. Бетонов център 1120 - 50 м3/час
7. Бетонов център 500/1-30 м3/час/собственост на ДП “Строителство и възстановяване” и сключен договор за наем между собственика и “ЕМ-СТРОЙ” ЕООД от 01.02.2007
8. Автобетоносмесители - 12 броя с общ обем 93м3.
9. Булдозер Катарпилар 37 тона - 1 брой
10. Булдозер ДТ 75 - 1 брой
11. Телехендлер 19м-1 брой /МАНИТУ/
12. Самосвална композиция “МАН 464” - 2 броя

Нашият партньор “ЕМ-СТРОЙ” ЕООД разполага с цялата гама лека механизация, необходима за извършването на всякакъв вид СМР. Дружеството е кадрово обезпечено и информационно осигурено. Няма публични и частни задължения.

Възможностите за изкопни работи са в рамките на 5000-8000 м3 плътна земна маса дневно, за обратни насипи-2000-3000м3 различни фракции дневно, за бетони 1000-1200 м3. Дружеството притежава собствена производствено-техническа база в гр. Разлог, разположена на площ от около 5000 м3.Макс Консулт.БГ чрез своето дъщерно дружество Web Gravity и WebGravityStudio, в което са намерили място млади и способни професионалисти с опит в разработването на уеб приложения. Дружеството е мотивирано от идеята иновативно да участва в развитието на българското уеб пространство използвайки нови и креативни технологии. Екипът на студиото е посветен в изграждането на изчистени, използваеми и атрактивни инерфейси, които са съобразени с уеб стандартите.

  Целим:
 • Да предлагаме отлично качество, съобразено с наложените в уеб пространството добри практики и изискванията на клиента.
 • Да бъдем отговорни в поетите ангажименти по изпълнението на проектите.
 • Да влагаме много лично отношение и новаторски идеи, защото успехът на нашите клиенти е успех и за самите нас.
 • Да подхождаме индивидуално към всеки клиент, като се стремим чрез нашата работа да пресъздадем корпоративния му имидж и да подчертаем неговата уникалност.
 • Стремежът ни е да предлагаме креативни, функционални и ценово достъпни уеб приложения.
 • Разработка на уеб сайтове - елегантни, изчистени, бързо зареждащи се  сайтове, придържащи се към препоръките на World Wide Web Consortium (W3C). Предлагаме уеб решения за всички видове бизнес съобразени с уеб бюджета на компанията.
 • Оценяване и редизайн на уеб сайтове Отговаря ли на имиджа и на нуждите ти сайта, който притежаваш? С наша помощ можеш да подобриш визията, използваемостта и ефективността на сайта си.
 • Оптимизация на уеб сайт Доброто класиране в google и/или yahoo днес е предпоставка за успеха на всеки уеб сайт.
 • Достъпни e-commerce решения