Лавина Спа енд Ски Лодж - Банско

Лавина Спа енд Ски Лодж - Банско

Комплекс Туистед Ний

Комплекс Туистед Ний


Плашат със спиране на доставките на горива у нас 15.7.2020
Плашат със спиране на доставките на горива у нас
До 13 септември ако ние не инсталираме видеонаблюдението на държавните данъчни складове, няма да изпълняваме едно от условията за данъчен склад и нито една компания няма да работи без да е в рамките на закона. Това...

Превозвачите: Отмяна на тол системата! 15.7.2020
Превозвачите: Отмяна на тол системата!
Национален протест на превозвачите започва в 12 ч. На граничния пункт "Дунав мост". Искането на бизнеса е едно - отмяна на тол системата и връщане на винетните такси, съобщава БНР. Протестът идва след като проф. Олег...

Спират строеж на жилищни сгради от фирма на Божков 15.7.2020
Спират строеж на жилищни сгради от фирма на Божков
В началото на юни Върховна административна прокуратура (ВАП) сезира началника на Дирекцията национален строителен контрол (ДНСК) и главния архитект на София да извършат незабавна проверка на законността на реализирано...


Времето/БНБ фиксинг 15.07.20

20° София 21° Пловдив
20° Бургас 17° Стара Загора
21° Варна 20° Русе
CHF 1.59816 GBP 2.31651 USD 1.4962
МаксКонсулт.бг е член на
www.fiabci.com www.nsni.bg www.bcci.bg/bulgarian/

Консултантът Николай Вълков и дружество Макс Консулт.БГ работят по договор за абонаментно обслужване повече от десет години и системно поддържат съобразно изискванията на възложителя дейността на своя клиент Бултрейд - ЛТД ООД, специализирано във внос и търговия със спортни стоки, с водещо място на българския пазар в областта на стоките за зимни спортове, което има изградена верига от собствени магазини в София (SLS – най-големият спортен магазин в гр. София, бул.”Черни връх” 59 В, бул. “Черни връх” №66, ЦУМ ет. 2) и най-големите български курортни центрове: Варна, Боровец, Банско, Пампорово, Слънчев бряг, Пловдив както и сервиз и тест центрове.
Бултрейд - ЛТД ООД е официален спонсор на състезатели от българския национален отбор по ски алпийски дисциплини, биатлон и сноуборд и участник с награден фонд в календара на Българската федерация по ски и сноуборд.

Бултрейд - ЛТД ООД е създадено през 1990г. и от 1992г. е изключителен вносител и официален представител за България на ROSSIGNOL - световният лидер, държащ над 40% от световния ски пазар. В групата на ROSSIGNOL влизат и световно известните фирми: LANGE, DINASTAR, LOOK, KERMA – ски, сноуборд, тенис, ролери и всичко за практикуването на тези спортове;

“БУЛТРЕЙД-ЛТД” е изключителен вносител за България на:

 • ROSSIGNOL
 • QUIKSILVER спортни дрехи и обувки
 • ROXY - спортни дрехи и обувки
 • FILA - спортни дрехи и обувки;
 • DUNLOP- ракети, обувки, аксесоари за тенис, скуош, слънчеви очила
 • DIADORA - спортни дрехи и обувки;
 • PIRELLI – спортни обувки;
 • FREDDY - спортни дрехи и обувки;
 • UVEX – каски и очила за спорта и свободното време;
 • СЕВЕ – каски и очила за спорта и свободното време;
 • TOKO - вакси и инструменти за поддръжка на ски;
 • THULE - автомобилни багажници;
 • TBS – дрехи и обувки за свободното време
 • GAASTRA – дрехи и обувки /яхтинг облекла/
 • DARE 2 BE - дрехи и обувки за спорт и свободното време
 • REGATTA – спортни шапки;
 • OSCAR – обувки от естествен и изкуствен косъм – ръчна изработка и др.;

В своята дейност консултантската къща следва безусловно правилото на предоставяне на качествени и точни решения на поставените и възникналите задачи и казуси. Предоставянето на консултантски услуги определят навременното и адекватно постигане на следващите се резултати в хода на съпровождащата дейност.

Макс Консулт.БГ за нуждите на възложителя е осигурило мероприятията и е консултирало при реда на изрични пълномощия за закупуването на терена от собственици, в т.ч. и за нотариалното производство, както и за неговото урегулиране и изработване на частично изменение на регулационния и застроителен план за имота в ДАГ при Столична община. Умело е извършено необходимото с цел постигане на възможност за развеване на основната търговска дейност на клиента, като е осигурено посредничество между възложителя и собствениците за сключване на договорни правоотношения, проектиране, извършване на надзорни действия в проектирането и строителството за изграждане на търговски обект в гр. Банско, като е осигурило всички следващите се документи, както и сключването на съответните договори с експлоатационните дружества и са извършени мероприятията по въвеждане в експлоатация.

Макс Консулт.БГ
осигурява пълна реализация на инвестиционните и други проекти на своите клиенти при предоставянето на специализирани и професионални услуги и строителство в екип и чрез своя  партньор "АТ-Инженеринг 2000" ООД, фирма избрана за строител номер едно на 2007г. за България, а така също и луксозни, и дизайнерски решения и довършителни работи.
Извършва пълен контрол и цялостна супервизия на проекти, менажиране и въвеждане в експлоатация на обектите, както и последваща експлоатация и отдавене под наем.

Консултантът НИКОЛАЙ ВЪЛКОВ и дружество MAX CONSULT.BG тм работят от 1995 година с г-жа Маргарита Христова и г-н Георги Христов, основатели на Европейски център за обучение и квалификация /ЕЦОК/ - собственик на марката „УЧИЛИЩА ЕВРОПА” тм и всички свързани с тях дружества и лица, осигурявайки квалифицира помощ в работата на „УЧИЛИЩА ЕВРОПА”, така както по трудов договор, така и по договор за обслужване и съдействие, като системно поддържат на високо професионално ниво извършваната дейност и консултации.

Разнообразието и характера на поставените за разрешаване задачи и работа обхващат: разработване и внедряване на цялостна система за вътрешен трудов ред и правила за неговото прилагане, трудови правоотношения и обслужване, търговско право включващо организирането, оповестяването и провеждането на общи събрания на собствениците, множество регистрации и промени по фирмените дела на Европейски център за обучение и квалификация /ЕЦОК/, Център за езиково обучение и квалификация /ЦЕОК/, Център за езиково и бизнес обучение /ЦЕБО/, Евроинформ, Евростандарт, Евроскул холидейз, Болкан Пъблишинг Къмпани /БПС/, Инглиш бук сентър и др., административно-правни услуги, провеждане на търгове и подготовка на съответна документация, участие в обществени поръчки, особени залози, договори и нотариални сделки, подготовка на документация за кредити, съвети и консултации по промяна и реализаране на инвестиционни намерения, съдействие и сътрудничество при одобряване на проекти за индивидуални къщи, набавяне на необходими документи и удостоверения от съд, тдд, нои, представителство пред държавни и административни органи и служби.

Николай Вълков е член на УС и съучредител с инициативата на председателя на УС Георги Христов на ФОНДАЦИЯ „НАЦИОНАЛНИ КУЛТУРНИ И ОБРАЗОВАТЕЛНИ ТРАДИЦИИ” /ФНКОТ/ и нейните клонове в страната.

В нашите правоотношения, превърнали се в годините и в приятелски, Николай Вълков и неговата консултанската къща MAX CONSULT.BG тм с трайно формиран екип от експерти, следват безусловно правилото за осигуряване на качествени и точни решения на поставените и възникнали задачи и казуси.

Предоставянето на квалифицирани консултантски услуги определят навременното и адекватно постигане на следващите се резултати в хода на съпровождащата дейност и извършвана работа.

MAX CONSULT.BG тм е със сертифицирана система на управление на качеството по стандарт ISO 9001:2008 от „Муди Интернешънъл”, но има и своя собствен максимален стандарт на общо и индивидуално обслужване.Макс Консулт.БГ
посредничи, осигурява и предоставя строителна механизация, производство на бетони, арматурна заготовка чрез своя партньор Ем-Строй ЕООД . Техническите възможности на Дружеството са следните:
1.Багери-8 броя в т.ч.
* Коматсу PC340 - 34 тона-3 броя
* Волво ЕС280-28 тона - 1 брой
* Либхер R912-25 тона - 3 броя
* Либхер R902-20 тона - 1 брой
2. Челни товарни тип “Фадрома” - 3 броя в т.ч.
* Либхер 514 - 2 броя
* Либхер 538-1 брой
3. Самосвали(нови) 21 броя модел Ивеко Тракер
4. Самосвали(втора употреба) модел Мерцедес 2635 - 5 броя
5. Специализирана техника, включваща разнообразни модификации машини- кранове, багер-товарачи, бордови автомобили и др.
6. Бетонов център 1120 - 50 м3/час
7. Бетонов център 500/1-30 м3/час/собственост на ДП “Строителство и възстановяване” и сключен договор за наем между собственика и “ЕМ-СТРОЙ” ЕООД от 01.02.2007
8. Автобетоносмесители - 12 броя с общ обем 93м3.
9. Булдозер Катарпилар 37 тона - 1 брой
10. Булдозер ДТ 75 - 1 брой
11. Телехендлер 19м-1 брой /МАНИТУ/
12. Самосвална композиция “МАН 464” - 2 броя

Нашият партньор “ЕМ-СТРОЙ” ЕООД разполага с цялата гама лека механизация, необходима за извършването на всякакъв вид СМР. Дружеството е кадрово обезпечено и информационно осигурено. Няма публични и частни задължения.

Възможностите за изкопни работи са в рамките на 5000-8000 м3 плътна земна маса дневно, за обратни насипи-2000-3000м3 различни фракции дневно, за бетони 1000-1200 м3. Дружеството притежава собствена производствено-техническа база в гр. Разлог, разположена на площ от около 5000 м3.Макс Консулт.БГ чрез своето дъщерно дружество Web Gravity и WebGravityStudio, в което са намерили място млади и способни професионалисти с опит в разработването на уеб приложения. Дружеството е мотивирано от идеята иновативно да участва в развитието на българското уеб пространство използвайки нови и креативни технологии. Екипът на студиото е посветен в изграждането на изчистени, използваеми и атрактивни инерфейси, които са съобразени с уеб стандартите.

  Целим:
 • Да предлагаме отлично качество, съобразено с наложените в уеб пространството добри практики и изискванията на клиента.
 • Да бъдем отговорни в поетите ангажименти по изпълнението на проектите.
 • Да влагаме много лично отношение и новаторски идеи, защото успехът на нашите клиенти е успех и за самите нас.
 • Да подхождаме индивидуално към всеки клиент, като се стремим чрез нашата работа да пресъздадем корпоративния му имидж и да подчертаем неговата уникалност.
 • Стремежът ни е да предлагаме креативни, функционални и ценово достъпни уеб приложения.
 • Разработка на уеб сайтове - елегантни, изчистени, бързо зареждащи се  сайтове, придържащи се към препоръките на World Wide Web Consortium (W3C). Предлагаме уеб решения за всички видове бизнес съобразени с уеб бюджета на компанията.
 • Оценяване и редизайн на уеб сайтове Отговаря ли на имиджа и на нуждите ти сайта, който притежаваш? С наша помощ можеш да подобриш визията, използваемостта и ефективността на сайта си.
 • Оптимизация на уеб сайт Доброто класиране в google и/или yahoo днес е предпоставка за успеха на всеки уеб сайт.
 • Достъпни e-commerce решения